woensdag 18 april 2012

Glutenvrije confituurtaart

Ik beken dat ik echt geen keukenprinses ben... Helaas dus, want met mijn glutenvrije dieet kan ik niet zomaar meer de bakkerij binnenstappen voor iets lekkers. Je bent vooral aangewezen op natuurwinkels en speciaalzaken, en op de duur heb je alles al es geproefd en ben je het beu. Gelukkig is er nu glutenvrij bladerdeeg (van Schar, die hebben eigenlijk wel de beste producten) en kan zo'n keukenkluns als ik ook es een taart bakken.
Hier dus mijn glutenvrije confituurtaart:
Misschien heb ik dat in dat dik anderhalf jaar dieet nog wel het meeste gemist. Na echt lekker brood dan. Maar goed, ik heb intussen ook een aantal boeken over glutenvrij koken en bakken op de plank staan, dus 't is de bedoeling dat ik er ook es iets mee ga doen. En dan hopelijk er ook wat meer vaardigheid in krijgen.

Haken: plaid

Na heel wat haakuurtjes is ie (eindelijk) klaar:
De feiten: 125 cm breed en 180 cm lang. Geen koude voeten meer wanneer ik languit op de zetel ga liggen :-). Ik ga binnenkort ook es aan de slag voor bijpassende kussens maar daar moet ik eerst nog wol en vooral een goed idee/ontwerp voor hebben.